welcome
Вход
Latest topics
Team.
Admins.
Roland Hale.
Алина.
Moderators. ✰✰✰
времето
В Лос Анджелис ще е бъде както винаги слънчево , но този път ще има и лека облачност , като вероятностите за валежи ще ги има , въпреки че няма да са много големи. Да обаче на палажа няма да бъде много приятно , понеже ще има вятър и големи вълни. Е , но ако искате да останете без хавлия или сърф нищо не ви пречи да идете малко на плаж. И колкото и да е приятно слънцето си носете чадъри за всеки случай !
Какво не бихте простили?
2 posters
BMS RPG :: Свободна зона :: Дискусии
Страница 1 от 1
Какво не бихте простили?
Аз съм добра душица всичко прощавам, за да имам възможност да си отмъстя хДДД Добре, сега сериозно, зависи от човека, но съм свикнала да прощавам на всички, просто вече е навик хдд
Re: Какво не бихте простили?
Примерно бих не бих простил лъжата и предателството независимо кой е човека , просто тогава може да върви под ягодите ;д
Иначе за малки неща прощавам .. например ако ми изпият бирата ,ама ако ми пипат храната ... лошо ;дд *лигавя се*
Бе много неща мога да простя , стига да си струва. Обаче това ,че прощавам не значи ,че забравям и че няма да си го върна.
Иначе за малки неща прощавам .. например ако ми изпият бирата ,ама ако ми пипат храната ... лошо ;дд *лигавя се*
Бе много неща мога да простя , стига да си струва. Обаче това ,че прощавам не значи ,че забравям и че няма да си го върна.
Similar topics
» Коя история от филм бихте искали да изживеете ?
» Какво е мнението ви за диетите?
» Какво четете в момента?
» Какво мислите за тревата?
» Какво е РПГ и как да играете такова
» Какво е мнението ви за диетите?
» Какво четете в момента?
» Какво мислите за тревата?
» Какво е РПГ и как да играете такова
BMS RPG :: Свободна зона :: Дискусии
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите